• Paras kesätyö ikinä 2019

Kaikki hyvä loppuu kolmen viikon jälkeen

Viimeinenkin viikko olisi nyt ohi, mikä on jopa vähän haikeaa.😢 Tämän viikon aikana olen käynyt 6 pyörätuolissa olevan asiakkaan kanssa lenkillä ja 3 kanssa kävelemässä. Asukkaiden kanssa siivoilu, lenkkeily, lehden luku, pyykkien hoito ja ruokailu on ollut todella mukavaa, itseasiassa se ei ole edes tuntunut työltä.🤔 Olen iloinen miten hyvin minut otettiin täällä vastaan ja työtoverit ovat olleet erittäin ystävällisiä, auttavaisia ja huumorintajuisia.


Yritän painaa mieleen kaiken oppimani ja erityisesti kaikki asiakkaiden kertomat tarinat heidän lapsuuksistaan, elämistään ja arjestaan. Kertoisin parhaimmat hetket täällä, mutta rehellisesti en usko, että tällä sivulla olisi tarpeeksi tilaa kirjoituksilleni!😄 Kaikki asiat joita  täällä olen saanut tehdä ovat olleet mieleisiä.


Aika rientää nopeasti kun on mieleistä tekemistä ja kuin silmänräpäyksessä tämä kolmen viikon aikainen työ on jo ohi. Kaiken kaikkiaan tämä oli positiivinen ja ihana kokemus! On jopa outoa ajatella, että en ensi viikolla tulekaan enää töihin tai näekään näitä ihania ihmisiä päivittäin.💔

Suuri kiitos vielä nuorisotoimelle, Mäntyharjun kunnalle ja Lehtolalle tästä mahtavasta työstä!✨

0 katselukertaa

    © 2019 Mäntyharjun kunta / nuorisopalvelut